Karácsonyi dekorációk BLOGMAS #18

Sziasztok!




A jövőhét témája nem más mint a random dolgok, tehát olyan karácsonyi bejegyzéseket fogok veletek megosztani amik igazán semmilyen témában nem sorolhatóak. Ezt pedig nem mással kezdem, mint a dekorációval. Szerintem attól, hogy már az utolsó pár napot tapossuk karácsonyig, még mindig nem késő valami egyedi és szép karácsonyi dekorációt készíteni. Ha egyetértetek velem, olvassatok tovább néhány ötletért. 



#1
Égősor
(Forrás a képre kattintva) 

Már évek óta nagyon kelendőek ezek a kerek, lampionos égősorok. Viszont egy hátránya van, egy kicsit drága. Legalábbis amit én láttam, azok 5000 Ft-nál kezdődnek. Azonban ha van otthon egy nem használt égősorod, esetleg olyan, aminek néhány égője már nem működik, akkor ez a dekoráció egy pár száz forintból kihozható, mert csak pingpong labdákat kell hozzá venned. Valamint ha egy kicsit színesebbre szeretnéd varázsolni, akkor festék. A pingponglabdára 1 lyukat kell csak csinálnod, majd az égőket egyesével beledugni, és már kész is a nagyon szép égősorod.


#2
Hópehely 
DIY snowflakes
(Forrás a képre kattintva) 

Szerintem kicsi korában mindenki csináld hópihét papírból, azonban ezt most a következő szintre emeljük. Sokkal mutatósabb díszt tudunk elkészíteni egy pár darab (jégkrém) pálcika segítségével. Ha nincs otthon jégkrém pálcika, akkor a gyógyszertárban könnyen vehetsz egy pár spatulát is, csak azt vékonyabbra kell vágni. Ez után már nincs más dolgod, mint ezeket összeragasztani az általad választott módon, majd ha szeretnéd le is festheted és kész is vagy. 

#3
Hóember ajtó
The Christmas season is right around the corner……it’s time to start your handmade holiday decorations. Check out these 45 easy and budget-friendly DIY Christmas decorations to Make at the Last Minute and don’t waste another second! And you can also get inspired from our Top 36 Simple and Affordable DIY Christmas Decorations, Top 38 Easy and […]:
(Forrás a képre kattintva) 

Oké, amint megláttam nevetni támadt kedvem.Milyen jó érzés lehet minden nap erre hazamenni. Ha nincs időd/kedved nagy dekorációkat készíteni akkor egyszerűen karácsonyi köntösbe bújtathatod az ajtódat. Ez persze csak akkor működik ha fehér, és nincs ablaka. Legalábbis akkor a legmutatósabb. Nincs más dolgod mint papírból kivágni a szemét, száját, orrát, sálját, és a gombokat. Ha ezzel megvagy, csak fel kell őket ragasztani és kész is. Egyébként szerintem egy ilyen mikulásosban is nagyon jól nézne ki. 


#4
Párna
Stocking-Christmas-Pillow:
(Forrás a képre kattintva) 

Nálam nincs olyan év, hogy ne csinálnék egy új karácsonyi párnát. Ebben az évben pedig erre esett a választásom. Mindössze egy egyszínű párnára van szükséged, madzagra és piros filc anyagra + egy kis fehérre. A megfelelő módon ráragasztod a párnára (ha tudod, akkor varrd rá) és már kész is. 


#5
Rénszarvas kép 

photo 4 (1)
(Forrás a képre kattintva) 

Nagyon kevés hozzávalóval elkészítheted ezt a mutatós képet. A teendőd csak annyi, hogy csíkokban leragasztod a feszített vásznadat, az általad kedvelt színekkel, és lefested. Ez után rárajzolsz egy rénszarvas fej sziluettet, majd a kedvet szerint kitöltöd. Akár ki is festheted, vagy ha szereted a csillogást, akkor a képen látható módon glitterrel is díszítheted. Már csak a száradást kell megvárnod és fel is akaszthatod, ahová csak szeretnéd. 




Nektek melyik a kedvenc dekorációtok? Nekem az ajtó egy határozott kedvenccé vált. Biztosan elkészítem még idén. 


Jó karácsonyi várakozást!:) 
            XOXO


(Következő bejegyzés: 2016. december 19.) 





Szeretnél látni a blogon egy általad írt bejegyzést? Légy vendégíró! A részletekért olvasd el a bejegyzést.

You Might Also Like

0 megjegyzés