Közeledő hazai koncertek

Sziasztok!





Úgy gondoltam éppen itt az ideje egy koncertes bejegyzésnek. 5 koncert van aminek az időpontja nem olyan távoli. Mind az 5 a Papp Lászlóban van. Nem is húznám tovább a szót.



#1
James Arthur
(2015.11.02)
A legközelebbi időpontban a James Arthur koncert. Sokatoknak ismert lehet az Impossible című dal miatt, ugyanis ezzel robbant be legfőképpen a köztudatba, az után hogy megnyerte az angol X-faktort


#2
Brit Floyd
(2015.11.08)
Brit Floyd - A legnagyobb Pink Floyd show 2015-ben visszatér Európába vadonatúj,  Space & Time elnevezésű világkörüli turnéjával, a valaha volt leglátványosabb előadással és színpadi produkcióval. Most először ez a szenzációs program Budapesten is látható lesz november 8-án a Papp László Budapest Sportarénában!
(Forrás lentebb)




#3
Slash
(2015.11.18.)
Slash egy világszerte ismert gitáros. Többek között olyan felejthetetlen gitár riffeket köszönhetünk neki, mint a Guns N' Roses #1 “Sweet Child o’ Mine” vagy“Welcome To The Jungle” slágereinek akkordjai. Miután kilépett a híres bandából, először a Slash’s Snakepit produkciójával ért el újabb sikereket, majd a Velvet Revolver nevű supergroup tagjaként állt ismét színpadra mielőtt belekezdett volna saját szólókarrierjébe.






#4
Imagine Dragons
(2016.01.20.)
A világhírű amerikai banda a Smoke + Mirrors nevű turnéjával hazánkat is megtisztelte. Nagyon sok toplistás, ismert daluk van, de talán a Radioactive vagy a Demons az, amit szinte mindenki ismer.



#5
Scorpions 
(2016.02.29.)
A banda a rockban eltöltött fél évszázadukat Return To Forever című 19. stúdióalbumukkal és egy jubileumi világkörüli turnéval ünnepli, amely május 1-én indult Kínában és 2016 tavaszán ér majd véget. A jubileumi koncertkörút hazánkat is érinti, a Scorpions február 29-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában!




Remélem valamelyik koncertre sikerül elmennetek, ha kedvenceitek közöttük van. Ha igen, akkor jó szórakozást hozzá.

Zenékben gazdag napot! :)
  XOXO

(Következő bejegyzés: 2015.szeptember 21.)

Forrás: youtube.com, ticketpro.hu

You Might Also Like

0 megjegyzés