Stílusváltozás - Miley Cyrus

Sziasztok!





Ahogy azt már a címből is kitalálhattátok, egy új fajta bejegyzést hozok ma el nektek. Alkalmanként bemutatok egy-egy sztárt aki nagyon sokat - vagy pont, hogy nagyon keveset - változott az évek során. Ki mással is kezdhetném ezt a "rovatot", mint Miley Cyrus-sal. 



Az utóbbi években nagyon sokat lehetett hallani az énekesnőről. Ezek nem feltétlen pozitív dolgok voltak. Rengetek változáson ment keresztül mind megjelenésileg, mind zeneileg. Ez idő alatt rengetek rajongót el is veszített, ami nem is csoda. Én még a Hannah Montana korszakában nőttem fel. Imádtam Miley-t, és azok közé az emberek közé tartozom akiket nem érdekel a változása, még mindig szeretem. Persze azt aláírom, hogy néha már nevetséges dolgokat csinál, de egyrészt meg lehet érteni. Gondoljunk csak bele, nagyon fiatalon belecsöppent a Disney és a hírnév világába. A Hannah Montana-val hatalmas sikereket ért el, de mindig a Disney lánya volt. Nem tudta magát abból a "börtönből" kiszabadítani. A Can't be tamed című dala, szerintem pontosan erről szól. Így a húszas évei elején pedig már kezd önmaga lenni.

De akkor lássuk is hogy változott az évek alatt.


Mi mással is kezdhetném, mint a Hannah Montanas ideje alatti kinézetével?! Ekkor még csak 12-14 éves volt. A kislány, aki bekerült a reflektorfénybe.

A két kép között 1 maximum 2 év telt el, de már látható a különbség. Sokkal felnőttesebben néz ki, egyáltalán nem úgy, mint egy átlagos tizenéves. Ugyanis nem is volt az.

Ez a kép már a Hannah Montana vége körüli időszakban készült. Talán ezek a képek azok, amik az ember fejében a legjobban megmaradtak. Ez a kinézet az, ami hosszú ideig nem változott.

Ezek után, 2012-ben egy kicsit nagyobb stílusváltás következett. Gyönyörű hosszú haját levágatta, valamint szőkére festette. 

2013 óta pedig nagyjából mindig így láthatjuk. 

Természetesen nem akarom összehasonlítani az első, és ezt az utolsó képet hiszen akkor még csak egy tini lány volt, most pedig már egy felnőtt nő, de a változás egyértelműen látszik.


Zeneileg talán 2008 óta mondhatjuk azt, hogy jobban ismert Mileyként. 

 
(2008)

(2009) 
A Hannah Montana - A filmben hallható dal.

(2009)
Sokak szerint az utolsó igazi Miley dal.

(2010)
A már emlegetett változás első dala

(2013)
A legnagyobb változás ebben a klippben nyilvánul meg

(2013)

(2015)
Erről a videóról és dalról pedig már nem mondanék semmit.

Remélem tetszett nektek ez a típusú bejegyzés is.

Zenékben gazdag napot! :)
   XOXO

(Következő bejegyzés: 2015. október 12.)

Forrás: youtube.com 

You Might Also Like

0 megjegyzés