Tiniből felnőtt

Sziasztok!!




Ma egy pár olyan énekest hoztam nektek, akik nagyon fiatal korukban tűntek fel a zeneiparban, és még a mai napig is ismerik az emberek. 





#1
Justin Bieber

Kezdeném a mostanában abszolút kedvenc előadómmal, Justin Bieber-rel.  Népszerűségét a youtube-nak és egy szemfüles menedzsernek köszönheti. Justin Bieber olykor botrányos, olykor szerelmes, de soha nem lehet rá azt mondani hogy eltűnik a felszínről. Szerintem nincs olyan nap hogy ne hallanánk róla valamit. 


#2
Selena Gomez

A következő énekes nem más, mint Justin volt barátnője. Selena a Disney csatornánál szerepelt először. Természetesen színészként futott be, de idővel elkezdett énekelni is. Megalapította a Selena Gomez & The Scene-t, de mindössze csak pár évig működött a dolog. Ezután ismét szóló karrierbe kezdett. 


#3
Demi Lovato

Az imént említett énekesnő egyik barátnője. Szintén Disney csemete, bár ő nem volt olyan sokáig képernyőn. Sorozat téren. Demi inkább filmekben szerepelt. Nagyobb népszerűségét a Camp rock hozta, az emberek itt ismerhették el, hogy mennyire jó hangja van. Ezután a karrierje felfelé ívelt. Rengeteg nagyszerű dallal jelent meg. Pár év múlva egy picit hátrahúzódott, de mostmár megint teljes gőzerővel zenél. Mi sem bizonyítja jobban, mint a mostanában megjelent dalai. Tele van energiával.


#4
Miley Cyrus

Miley-ról sokat nem szeretnék írni, ugyanis már egy teljes bejegyzést szenteltem neki, és a stílusváltozásának. Ha kíváncsiak vagytok nézzétek meg. Kattintsatok ide


#5
One Direction

Most pedig egy nagyon pici szünet. Nem nő....nem egyedüli előadó.....nem Disney felfedezett. Ez pedig nem más, mint a One Direction. Elsőként a brit x-faktorban tűntek fel, mindössze tizenéves fiatal fiúkként. Mára már az egyik legnépszerűbb fiú banda címet viselik, felnőttek, és sajnos egy tag is kivált. A legutóbbi turnéjuk pedig pont most fejeződött be. 


#6
Zendaya

Sokáig gondolkoztam rajta, hogy felkerüljön e a listára. Végül úgy döntöttem itt a helye. Többen színészi munkái miatt ismerik, de vannak nagyon jó dalai is. Zendaya először a Disney Channel(meglepő? :D) Indul a risza című műsorában tűnt fel, mindössze 13 évesen. Időközben kezdett felnőni, és egyre több dalokat adott ki. Eddig mindössze egy lemeze jelent meg, de azt érdemes meghallgatni.


Ennyi lett volna a mait bejegyzés. Remélem tetszett nektek! Ez persze nem az összes énekes. Rengetegen vannak még rajtuk kívül. Őket egy másik bejegyzésben mutatom meg.

Zenékben gazdag napot!:) 
     XOXO

(Következő bejegyzés: 2015. november 16.) 

Forrás: youtube.com

You Might Also Like

0 megjegyzés