Top10: Kedvenc Justin Bieber dalaim

Sziasztok!



Ahogy elnéztem az elmúlt pár bejegyzésemet, rengetegszer emlegettem a mostani Justin Bieber imádatomat. Ennek ellenére viszont nem is csináltam róla külön bejegyzést. Még! Jobb később mint soha. Szóval a mai bejegyzésben a 10 kedvenc Justin Bieber dalomat mutatom meg nektek.




Igazából, már régebben is szerettem az énekest. Nem, nem vagyok őrült nagy rajongó, nem nézem minden pillanatban a közösségi oldalait, nem olvasom el az összes cikket ami róla szól. A zenéit viszont nagyon szeretem. Főleg mostanában. Amit az új albummal produkált, arra nincsenek szavak. Emiatt volt nehéz ezt a tízes listát összeszedni. Sok jó zenét kellett kihagynom sajnos. De majd legközelebb....

#10
Somebody to love
Jó, hát nem kell sokat mondanom ezzel. Igazából ez volt az első dal, amit megismertem Bieber-től. És nagyon megszerettem, szóval muszáj volt belerakni a listába. 

#9
Pray
Ez is a korábbi évekből van még. Annak ellenére, hogy tényleg csak nagyon ritkán hallgatok lassú, és viszonylag komoly témájú dalokat, erre rá voltam kattanva. Emlékszem, hogy minden délután, amikor hazajöttem a suliból, ez volt az első amit benyomtam. 

#8
Nothing like us
Igen, ez már egy kevésbé ismert dal, és szintén lassú. Nem tudom miért, de engem nagyon megfogott ez a zene. Jó volt csak leülni és hallgatni. És ez nem feltétlen a szöveg miatt volt, hanem a dallam okozta. Csak leültem, hallgattam és pihentem, relaxáltam, lelassult minden. 

#7
Beauty and the beat
Minden benne van amit szeretek. Justin Bieber, Nicki Minaj, pörgős, táncolós, bulizós. Nagyszerű.

#6 

All around the world
Különös okot nem tudok mondani, hogy miért szeretem, de szeretem. Egyébként, olyan fura visszanézni Justin ekkori énjét. Nekem még ilyen külsővel van meg a fejemben, mert talán ez volt az utolsó zene amit nagyon szerettem, a mostani albuma előtt. 

#5

Misletoe
Első számú karácsonyi zene. Nagyon szeretem, és nem csak az év téli/karácsonyi időszakában. Mindig. 

#4

As long as you love me
Komolyan, hogy nem lehet szeretni ezt a zenét? Annyira jó. Olyan kettő közötti átmenet. Kicsit gyors, kicsit lassú. Tökéletes. Vagyis nem teljesen. Egyetlen egy negatívum: miért kell annyit beszélni az elején? 

#3

Love yourself
És akkor el is kezdődhet a mostani album iránti imádatom. Meglepő, de csak két dalt tettem be ide. Türtőztettem magam. A Love yourselfről írt zeneajánlómat ide kattintva elolvashatjátok.

#2

What do you mean
A másik választottam a Purpose albumról a What do you mean. Hogy miért?! Mert ez volt az a dal, amivel számomra "visszatért". Majdnem az első helyen végzett. A zeneajánlót itt elolvashatjátok.

#1

Boyfriend
Most pedig eljutottunk a végére. Végre. A kedvenc dalom a Boyfriend lett. Az ok végtelen. Például: nagyon jó a hangszerelés, a ritmus, a klipp és, azért Justin se néz ki rosszul.....



Remélem tetszett nektek a mai bejegyzés. Nekem nagyon jól esett így egyben visszahallgatni az összes dalt. Megfigyelni mennyire változott a stílusa, a kinézete és a hangja az előadónak. 

Zenékben gazdag napot!:) 
    XOXO

(Következő bejegyzés: 2016. január 25.) 

Forrás: youtube.com

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Abszolút, teljes mértékben, 100%-osan egyetértek veled ezzel a listával kapcsolatban. (Jó talán a Sorry-t még valahová odabiggyesztettem volna, de mindegy). Szóval köszönöm:D
    Anna:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, azt még be kellett volna rakni, de így is nagyon nehéz volt a választás, annyi sok jó dala van. Főleg a legújabb albumon *-* Élek halok azokért a dalokért. Én köszönöm, hogy benéztél ;)

      Törlés