Karácsonyi köröm ötletek BLOGMAS #21

Sziasztok!



A mai bejegyzésben egy igazán szokatlan dologgal jövök nektek, ugyanis 5 darab olyan manikűrt hoztam el nektek ami karácsonyra tökéletesen megállja a helyét, szóval ha kíváncsiak vagytok milyenek is ezek, olvassatok tovább.




#1
Hópihe
(Forrás a képre kattintva) 

Kezdjük egy nagyon egyszerűvel. Szerintem annak ellenére, hogy nem a tipikus piros-zöld karácsonyi színeket látjuk rajta, nagyon jól néz ki és nagyon karácsonyos/télies. Az elkészítése sem igényel sok időt. Minden körmödet befested egy alap színnel, kivétel a gyűrűs ujjadon lévőt, azt valami szép csillogó színnel kend le. A középső ujjadra pedig egyszerűen rajzolj egy fél hópihét. Ezt akkor a legkönnyebb, ha van vékony díszítő ecseted, de ha nincs akkor sem gond, próbáld meg fogpiszkálóval. Nem túl bonyolult, hiszen csak vonalakat kell húzni. 


#2
Csillogós
Christmas nail art design:
(Forrás a képre kattintva) 

Jó, ha ez nem egyszerű akkor semmi. Igazából ez a köröm még újévre is nagyon jól megállja a helyét. Csak egy alap színt kell felfestened a körmeidre, majd a körmeid első harmadát befesteni csillámost festékkel, a gyűrűsnek pedig az egész felületét.
Egyébként ezen az oldalon még egy csomó nagyon jó ötlet található. Lehet szemezgetni. 

#3
Ajándék
Christmas Nail Art Design with Present Tie.:
(Forrás a képre kattintva) 

Ez a köröm is csak annyi dolgot és időt igényel mint az előbbiek. Ebben az esetben a gyűrűs ujj nem csak simán csillogós festékkel van befestve, hanem egy masniszalag is van rárajzolva. Ha ez már valakinek kicsit sok lenne, akkor persze befestheti a gyűrűsujját is például pirosra a szalagot pedig fehérrel rá. Az is nagyon jól néz ki. 


#4
Vonalkás
20-Easy-Simple-Christmas-Nail-Art-Tutorials-For-Beginners-Learners-2015-2:
(Forrás a képre kattintva) 

A kép mindent elárul hogyan kell készíteni. Mindössze lefested a körmödet fehér lakkal, majd ha jól megszáradt random csíkokat ragasztasz rá, és újra lefested, ezúttal azonban pirossal. Majd lehúzod a csíkokat és kész is. 


 #5
Geometria
Simple and basic nail art design demonstrates an original, natural look.:
(Forrás a képre kattintva) 
Nem tudok jobb címet adni ennek a körömnek, talán annyit, hogy egyszerű és nagyszerű. Na jó, ahhoz azért kell határozottság és gyakorlás hogy ilyen gyönyörű egyenes vonalakat tudjatok húzni, de kérem. Ezért megérni szenvedni. Személy szerint nekem ez a kedvencem. 




Ez lett volna az 5 köröm ötlet, remélem találtatok olyat ami elnyerte a tetszéseteket. 


Jó karácsonyi várakozást!:) 
       XOXO



(Következő bejegyzés: 2016. december 22.) 





You Might Also Like

0 megjegyzés