Ezeket a zenéket hallgasd a tavaszi nagytakarításkor #2

Sziasztok!



Kb 1 hónappal ezelőtt mondtam azt hogy a jövő héten hozom nektek a takarítós lista második felét. Ebből sajnos nem lett semmi, miel kisebb leálláson ment keresztül a blog. Most azonban itt vagyok nektek a lista második felével. Igaz már kimegyünk a tavaszból, de azt hiszem takarítani mindig kell, nem csak tavasszal így ezek a zenék az év bármely szakaszában megállják a helyüket. 



#1
LMFAO - Sexy And I Know It
 Oké, ki ne emlékezene a 2012-es év egyik legnagyobb slágerére. Mindenhol csak ezt lehetett hallani, mindenki erre csinált különböző koreográfiákat. Ha meg nem, akkor azt táncolta, ami a klippben van. Nagyon ritmusos, nagyon vicces, és nagyon fülbemászó dal. Szerintem ha ez az egyik dal amit takarítás közben hallgatunk, akkor biztos sokkal gyorsabban végezni fogunk. 


#2
Katy Perry - Roar
 Katy Perry egyik nagy kedvencem, bár nem sűrűn volt még róla szó a blogon. Kétség kívül a kedvenc dalaim közé tartozik a Roar, így nem volt kérdés, hogy a takarításhoz is segítségül hívom. Bevallom, amióta Just Danceezem és amióta ehhez is van koreográfia, kicsit hosszabb ideig tart a pakolás, mert folyamatosan táncolok rá. De legalább jól érzem magam. 


#3
Spicegirls - Wannabe
 Már egy korábbi bejegyzésemben írtam, hogy ez egy olyan dal, aminek biztosan mindenki tudja a szövegét. Nagyon régi, retro de szerintem nagyon jó, és bevallom néha már idegesít hogy nem megy ki a fejemből, de ha nem hallgatom, akkor meg hiányolom. Ki érti ezt? 


#4
Taylor Swift - We Are Never Ever Getting Back Together
 Egy kis drámai színjátszás sepregetés közben? Már látom magam előtt. Biztosan nagyon vicces a végeredmény, de ahogy az elbb is mondtam már, legalább jól érezzük magunkat, eközben a mókásnak nem igazán mondható cselekvés közben. A cél pedig ez, nem igaz?


#5
Survivor - Eye Of The Tiger
 Na igen, egy újabb nagy kedvenc. Akármikor ehhez a dalhoz érek, úgy érzem magam, mintha egy filmben lennék. Tudjátok, mindig ez a dal megy, amikor valamivel meg kell küzdenie a főhősnek, de azt nagyon viccesen teszi. Kb az én takarításom is ilyen. Vígjátékba való.


#6
Pink - So What
 Bár Pink is nagy kedvenceim közé tartozik, mostanában eléggé ritkán hallgatom a dalait. A So What viszont örökké hatalmas kedvenc lesz. Ha pedig örökké hatalmas kedvenc, akkor muszáj rendrakás közben is hallgatnom. 


#7
Jackson5 - ABC
 Szégyen, nem szégyen, ez az egyetlen dal, amit a Jackson5-tól ismerek. De ezt nagyon. Hogy hogy került erre a listára? Fogalmam sincs. Hogy gyorsabb e vele a takarítás? Határozottan.


#8
Travis McCoy ft Bruno Mars - Billionaire
 A listám zárásának pedig a kedvenc énekesemtől hoztam egy dalt. Ha már kezditek feladni az egész rendrakás dolgot, vagy sikeresen végeztetek vele. Nyomjátok be ezt. Hiszen már néha az ember kétségbeesése közepette nem is akar mást, csak hogy milliárdos legyen. Akkor legalább lesz valaki, aki helyette takarít. 



Ez lett volna tehát a Takarítós listám második fele. Remélem hasznos volt számotokra. Ha az első részt még nem láttátátok volna, akkor kattintsatok ide és nézzétek meg, mert nagyon megéri. 
Én pedig tudni szeretném, mik azok a dalok, amiket ti hallgattok a legszívesebben takarítás közben és hogy mik azok, amiket ebből a listából vettetek át?


Zenékben gazdag napot!:) 
           XOXO


(Következő bejegyzés: 2017. június 5)


You Might Also Like

0 megjegyzés