Tudod honnan van a kép?

Sziasztok!




Úgy döntöttem, hogy a "Tudod honnan idézek" című sorozatom után elindítom, a "Tudod honnan van a kép" sorozatot is. Az egésznek a lényege mindössze annyi, hogy különböző dalok videóklippjéből lementek egy képet, és ez alapján kell rájönnötök, melyik is ez a dal. Remélem tetszeni fog. Ha kíváncsiak vagytok, hogy is működik ez, olvassatok tovább. 



Egy kis segítség: A zenék között vannak könnyebbek, olyan dalok amik nem túl régiek és óriási slágerek voltak, de vannak köztük olyanok, amik már egy kicsit régebbi (akár 6-7 éves is). Ezeket is próbáltam úgy összeválogatni, hogy a népszerűbbek közül ragadjak ki momentumokat.  Ha a képre kattintotok, akkor egyből megnyílik a dal klippje is. Így le tudjátok ellenőrizni a válaszaitokat. 



#1

#2

#3

#4


#5


#6

#7


#8


#9


#10


Ez lett volna tehát a mai bejegyzés. Nektek 10-ből mennyit sikerült eltalálnotok? Be kell, hogy valljam, ha én csináltam volna a "tesztet" tuti lett volna egy pár amit nem tudok, hogy honnan van. Remélem, azért nektek a nagy részét sikerült eltalálnotok, és hogy tetszett ez a típusú bejegyzés is. 


Zenékben gazdag napot!:) 
         XOXO


(Következő bejegyzés: 2017. augusztus 6) 

You Might Also Like

0 megjegyzés