Top10: Kedvenc nyári dalaim

Sziasztok!



Hamarosan itt a nyár, legalábbis a legtöbb iskolásnak, ezért úgy gondoltam, hogy a mai bejegyzésemben összegyűjtöm azt a 10 dalt, ami biztosan minden nyáron rajta van a lejátszási listámon, és nincs nélküle nyár. 




#1
Punnany Massif - Élvezd
Kezdeném a magyar dalokkal. Azzal nem okozok senkinek sem nagy meglepetést, hogy óriási Punnany rajongó vagyok, hiszen erről már egy korábbi bejegyzésemben írtam. Ezt tudva, nem maradhat ki egy nyaramból sem az együttes. Az örök kedvenc dalom, amivel belopták magukat a szívembe az az Élvezd. Nagyon jó kis nyári himnusz, és szerintem mindenki ismeri. Még akkor is, ha nem szereti a bandát. 
Dalszöveghez katt

#2
Punnany Massif - Szabadon
Most pedig folytatnám a Punnanyval, hiszen egy dal nem elég egy teljes nyárra. A Szabadon, pár évvel ezelőtt lesz a Sziget Fesztivál himnusza, így ez egy alap nyári dallá vált. Minden megtalálható benne, amiről egy nyár szól. 
Dalszöveghez katt

#3
WellHello - Rakpart
Szerintem ez sem meglepő. Nem rég az egyik zeneajánlómban a WellHello egyik új daláról írtam, sőt, jövő héten is arról fogok, szóval szinte magától értetődő, hogy ezt a duót is imádom. Nem rég óta áll így a formáció, a Rakpart volt az első közös dala Fluornak és Diaznak. Ezzel pedig nagyon betaláltak nálam, meg még egy jó pár embernél. 
Dalszöveghez katt

#4
Simle Plan - Summer Paradise
Ennyi lett volna a magyar dal, amit tényleg imádok. Térjünk rá, a külföldi (amerikai) dalokra. Nálam a Summer Paradise az amerikai Élvezd. Nincs nélküle nyár. Lassú, de mégsem. A szövege jó. Minden megvan benne, hogy egy nyári kedvenc legyen. Meg persze, már a cím is. 
Dalszöveghez katt

#5
Calvin Harris - Summer
Ez a dal ne került volna bele a listába? Csoda lett volna. Bevallom nem nagyon szeretem Calvin Harrist. Mármint vele nincs bajom, csak nem azokat a stílusú zenéket szeretem, amiket ő csinál. Egyébként nagyon jók, csak nekem nem olyan nagyon sokáig hallgatom dalok. Kivétel a Summer. Ez a dal már 2 éve, a megjelenés óta minden nyári napon velem van. A strandon, a buszon, a bulikban, vagy csak egy pihenős napon a szobában velem van.
Dalszöveghez katt

#6
FloRida - Whistle 
Véleményem a dalról kb ugyanaz, mint amit eddig mindegyiknél elmondtam. Leszámítva a szöveget, mert az hát....Na mindegy, nem mondok rá semmit. Azonban a zene nagyon jó. Nagyon nyári és nagyon fülbemászó.
Dalszöveghez katt

#7
Oceana - Endless Summer
Erre a dalra pár éve teljesen véletlenül akadtam rá, miközben a tv-ben adták. Azóta nagyon szeretem. Egy kicsit talán eltér az eddigiektől, és talán nem is annyira népszerű, de én mégis szeretem. Soha nem azért hallgatok valamit, mert más is azt hallgatja. De ezt már elmondtam. Szerintem ez a dal egy nagyon jó példa erre. 
Dalszöveghez katt

#8
Major Lazer - Lean On
Tavaly nagyon nagy sláger volt. Nálam is, mindenkinél. Ez idén is folytatódni fog. Legalábbis számomra. Lehet, hogy más lecserélte az idei Light It up-ra, de számomra a nyomában sincs az a zene, ennek a dalnak.  Pedig nem akartam eleinte megbarátkozni vele, most mégis itt van a kedvenceim között.
Dalszöveghez katt

#9
DJ Antoine - Welcome to St Ropez
A Music Tag-ben már írtam róla, hogy ez a Number1 nyári zeném, mert nagyon sok emlék köthető hozzá,így ha olvastátok azt a bejegyzést szerintem már egyenesen hiányoltátok ezt a dalt. Nem kell aggódni, itt van. Csúnya lenne ha nem raktam volna bele. 
Dalszöveghez katt

#10
Axwell^Ingrosso - Sun Is Shining
Tavaly óta ez is egy nagy kedvencemmé vált. Akárhányszor meghallom, kb felsikítok, annyira örülök neki. Lehet ezt a dalt nem szeretni? Ha tél van, akkor azért hallgassátok, hogy hozzon egy is melegséget, nyarat a szobába, ha pedig nyár van, akkor azért mert....nyár van. 
Dalszöveghez katt

Ezt a 10 dalt gondoltam, hogy bemutatom nektek a mai bejegyzésben. Tavaly is csináltam egy bejegyzést - akkor még kezdő bloggerként - hogy mik voltak azok a dalok, amiket nyáron legszívesebben hallgattam. Abból a bejegyzésből most 2 dalt találhattatok meg újra. Ennek a legnagyobb oka az, hogy a 10 nagy nagy kedvencemet szerettem volna ma kiválasztani. 
Hamarosan jön egy olyan bejegyzés, ahol az idei nyári dalokat fogom leírni nektek. Előre szólok, hogy készüljetek, mert nagyon sok toplistát fogtok olvasni ezen a nyáron. Szóval ha már túl soknak érzitek, szóljatok. 

Zenékben gazdag napot!
        XOXO


(Következő bejegyzés: 2016. június 13.) 


Forrás: youtube.com

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Avril Lavigne - Bitchin Summer-jét hallottad már? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hallottam még róla, de most meghallgattam, nagyon tetszik :)

      Törlés