DIY Karácsonyi ajándékok apukátoknak BLOGMAS #14

Sziasztok!



A tegnapi bejegyzésben 5 ötletet adtam, milyen ajándékot készíthettek anyukátoknak, most, a mai bejegyzésben a nehéz dió van terítéken, méghozzá apukátok. Ha ti is olyan nagy dilemmában szenvedtek mint általában én, és még nem tudjátok mit adjatok a hősötöknek, olvassatok tovább néhány tippért!




#1
Apa-lánya kép
15 Homemade Christmas Gifts that Aren't Cheesy
(Forrás a képre kattintva) 

Ez az ajándék főleg a lányoknál jó, hiszen nincs másra szükséged, csak egy képkeretre, egy képre rólad és apukádról és Scrable darabokra. A DIY rész pedig annyi, hogy a betűkből kirakod a Daughter (lánya) Daddy (apa) feliratot, és készen is vagy. 

#2
Sörszarvas

(Forrás a képre kattintva) 

Az apukák általában szívesen ülnek le a tv elé nézni a kedvenc sportjukat közben sört isznak. Ezt az élményt dobhatod fel egy kicsit karácsonyosabbra. Csak egy láda sörre van szükséged, pompora, mozgó szemre, és egy-két ágra, amivel az agancsot formálod. Ezeket felragasztod az egyes sörökre és már készen is vagy.

#3
Felirat
Superhero hand painted canvas for DAD by QuoteMeCreations on Etsy:
(Forrás a képre kattintva) 

Ha az anyukátoknak volt felirat, akkor az apukátoknak is készítsetek egyet. Ahogy már a bejegyzés elején mondtam, az apukátok a szuperhősötök, így nagyon megállja a helyét ez a felirat. Ha pedig Marvel rajongó akkor mégjobb. Csak egy feszített vászon kell, filc és a következő felirat:

APA, te
Olyan okos vagy mint Vasember,
Olyan erős vagy mint Hulk,
Olyan gyors vagy mint Superman
Olyan bátor vagy mint Batman
Te vagy
A kedvenc szuperhősöm


#4
Füzet 
These ideas are super special and easy!:
(Forrás a képre kattintva) 

Tudom, hogy az apukák általában nem olyan érzelgősek, de szerintem egy kis füzet, amibe összegyűjtöd miért szereted, és miért különleges, még a kemény erős férfiakat is elérzékenyíti. Ezért csak egy füzetre van szükséged, filctollra, a kreativitásodra, hogy miért szereted apukádat és még egy kis plusz ha minden részhez tudsz ragasztani 1-1 képet is. 


#5
Bögre
#1 Dad Mug | 25+ DIY Christmas Gifts for Dads & Grandfathers
(Forrás a képre kattintva) 

Az anyukás bögre kicsit átformálva. Itt is ugyanazokra lesz szükséged, mint a másik bögrénél, csak egy kicsit másabb formában készíted el. Első számú apuka feliratot kirakod matricából és ezúttal kör festése helyett simán csak csíkokat húzol. A több már az mint az anyukás-nál. A festéken jelzett ideig berakod a sütőbe, hogy mosható legyen, és kész is. 



Remélem találtatok 1-2 használható ötletet ebben a bejegyzésben is, és kipróbáljátok valamelyiket. Ha igen, küldjetek róla képeket. 


Jó karácsonyi várakozást!:) 
      XOXO


(Következő bejegyzés: 2016. december 15.) 





Szeretnél látni a blogon egy általad írt bejegyzést? Légy vendégíró! A részletekért olvasd el a bejegyzést. 


You Might Also Like

0 megjegyzés