DIY Karácsonyi ajándékok anyukátoknak BLOGMAS #13

Sziasztok!





2 hét van karácsonyig, és mostmár éppen ideje lesz elgondolkozni azon,kinek mit adjunk ajándékba. Szerintem egy saját készítésű ajándékkal soha nem lehet mellényúlni. Még ha véletlen nem is úgy sikerül, ahogy szeretnénk, az ajándékozott biztosan értékeli az időt amit belefektettél abba, hogy örömet szerezz neki. Ezért a héten saját készítésű ajándék ötleteket mutatok nektek, az első kategóriában az anyukákra téve a hangsúlyt. Tehát ha ötlethiányban szenvedtek, olvassatok tovább. 





#1
Tábla
(Forrás a képre kattintva) 

Kapásból kezdeném a kedvencemmel. Bár az oldal nem olyan, ahol leírja hogyan kell elkészíteni ezt az adott ajándékot, hanem meg lehet venni, de szerintem egy leegyszerűsített változatát pár 100 forintból el lehet készíteni. Nincs más dolgod, mint venni egy fa lapot. Ez lehet a szokásos négyzet, téglalap, alakú is, de ha találsz valami szív formát az még tökéletesebb. Egyszerűen lefested olyan színnel amilyennel szeretnéd, vagy ami anyukád kedvence. Majd kézügyességtől függően ráírod, vagy pedig matricával ráragasztod a "Home is where Mom is" vagy magyarul "Az otthon ott van, ahol Anya" feliratot. Persze ha van más ötleted azt is ráírhatod, ez csak tőled függ. 

#2
Bögre
(Forrás a képre kattintva) 

Egy bögrével soha nem lehet mellényúlni. Pláne akkor nem, ha egy ennyire jól kinéző bögréről beszélünk. Mindössze egy sütőbe berakható bögrét kell venned, valamint több színű porcelánfestéket. Valamint betűs matricára, vagy egyszerűen kinyomtatott betűkre. A bögrére pedig ráragasztod az Anya feliratot, és ha lehet akkor kör alakú ecsettel nyomogatsz rá egy pár pöttyöt a festékkel. Megvárod hogy megszáradjon, leszeded a matricát és ilyen jó kis bögrét kapsz. Ezután rakd be a sütőbe a festékeden jelzett utasítások szerint, hogy moshatóvá váljon és kész is a tökéletes ajándék, 

#3
Fürdősó
Peppermint Bath Salts Recipe
(Forrás a képre kattintva) 

Az anyukák mindig megérdemelnek egy kis pihenést, hiszen mindig csinálnak valamit, pihenni pedig csak akkor van idejük, ha ráerőszakolod. Pont ezért nagyszerű ajándék egy házi készítésű fürdősó. Mindössze tengeri sóra van szükséged. A lényeg, hogy nagyobb szemű legyen, valamilyen illat aromára, a jó illat érdekében , szódabikarbónára és valamilyen ételfestékre, de ez opcionális. Plusz, amikor én készítettem ilyet egy leheletnyi kókuszzsírt is raktam bele, de ez is opcionális. Nincs más dolgod mint ezeket a hozzávalókat összekeverni, majd egy szépen kidekorált befőttesüvegbe rakni. Anyukád biztosan örülni fog neki. 


#4
Ékszertartó 
Dollar Store Crafts - DIY Jewelry Storage - Best Cheap DIY Dollar Store Craft Ideas for Kids, Teen, Adults, Gifts and For Home - Christmas Gift Ideas, Jewelry, Easy Decorations. Crafts to Make and Sell and Organization Projects http://diyjoy.com/dollar-store-crafts
(Forrás a képre kattintva) 

Ha anyukád nagyon szereti az ékszereket, akkor ez is egy tökéletes ajándék lehet. Mindössze 3 tálra, vagy pedig 1 müzlis tálra és 2 tányérra lesz szükséged ezen kívül 2 gyertyatartóra. Ezeket összeragasztod a megfelelő sorrendben és kész is a nagyszerű ékszertartó. Amit egyébként akár sütitartónak is lehet használni. 


#5
Felirat
Handprint Art | DIY Christmas Gifts for Family Inexpensive | Handmade Fathers Day Gifts from Kids:
(Forrást sajnos nem találtam) 

Gondolom mindenkinek mondja az anyukája, hogy teljesen mindegy hány éves vagy, nekem mindig is a kicsi lányom maradsz. Ezt a mondatot felhasználva készül az utolsó ajándék ötlet, amihez mindössze egy feszített vászonra lesz szükséged, de ha nem találsz akkor összeragasztott karton is megteszi. Nincs más dolgod mint bekenni festékkel a tenyeredet, és rányomni a lenyomatot a felületre. Majd felírni " Mindegy, hogy ezek a kezek mekkorára nőnek, mindig a kicsi lányod/fiad leszek" 



Ezek lettek volna az ajándék ötletek, amiket ha nem is készítesz el idén karácsonykor, akkor még anyák napján is megfelelően megállják a helyüket. 

Remélem tetszett nektek a mai bejegyzés. 


Jó karácsonyi várakozást!:) 
             XOXO


(Következő bejegyzés: 2016. december 14.) 



Szeretnél látni a blogon egy általad írt bejegyzést? Légy vendégíró! A részletekért olvasd el a bejegyzést. 

You Might Also Like

0 megjegyzés