Karácsonyi üdvözlőlapok BLOGMAS #11

Sziasztok!



A kaja témát elhagyva, a mai bejegyzéssel felvezetném a jövőheti bejegyzések témáját, ugyanis egész héten ajándék ötleteket fogok veletek megosztani. Azonban ezek mellé az ajándékok mellé illik adni egy szép kártyát is. Idén készítsd el te magad! Ha még nincs ötleted milyen legyen, olvass tovább!



#1
Masnis
» DIY // Christmas cards | PS by Dila - Your daily inspiration:
(Forrás a képre kattintva)

Ennél egyszerűbb kártyát hova? Nagyon könnyű az elkészítése, hiszen csak kartonra és szalagra van szükséged. Nincs más dolgod, mint a szalagot szépen megkötni masni formára, ragasztóval felragasztani a kartonra. Ajánlom a ragasztópisztolyt vagy a pillanatragasztót és már kész is. Ahogy a képen is láthatjátok az alján kis hópihék vannak. Ez opcionális, de tény, hogy sokkal jobban néz ki vele. Ha nagyon van rá időd, és kézügyességed akkor egyesével is felrajzolhatod, ha pedig nincs akkor csak egy hópihés nyomdát kell beszerezned, ami a legtöbb papírboltban pár száz forintért beszerezhető. Végül pedig írd rá az elengedhetetlen Boldog karácsony feliratot.

#2
3D ajándék doboz
(Forrás a képre kattintva)

Imádom a 3D kártyákat. Nagyon jól néznek ki, az elkészítésük pedig nem igényel 10 percnél többet. Mindössze egy jó sablonra van szükséged, és egy ollóra. Egyébként a dobozon kívül még egy karácsonyfa is nagyon jól mutatna szerintem.

#3
Hógömb kártya
DSC_8684_1
(Forrás a képre kattintva)

Az összes közül ez a kedvencem, hiszen hihetetlen mutatós és nincs sok dologra szükséged, csak a szokásos kartonra, kreatív habszivacsra  és 1-2 díszítő kövecskére.

#4
Dalszöveg karácsonyfa
These torn paper tree cards.                                                                                                                                                                                 More:
(Forrás a képre kattintva)

Ez is egy nagyon jó ötlet. Csak annyi a dolgod, hogy kinyomtatod az ajándékozott kedvenc karácsonyi dalának refrénjét, vagy pár sorát. Lehetőleg úgy csináld, hogy az egyes sorok között jó sok hely legyen, hiszen el kell tépegetned a szöveget, méghozzá úgy, hogy a végén egy karácsonyfa formában kijöjjön az egész. Én azt ajánlom, hogy mielőtt elkezded tépegetni, legyen egy háromszög sablonod, hogy hogyan is osztod el a szöveget, hogy a legjobban nézzen ki. Ja igen, és a csillagos matricát ne felejtsétek el a tetején


#5
2D karácsonyfagömb
Christmas Sprinkle Bauble by billieprd - Cards and Paper Crafts at Splitcoaststampers:
(Forrás a képre kattintva)

Ha az előbb 3D-ben készítettünk dobozt, akkor most miért ne készíthetnénk 2D-ben egy gömböt. Nincs szükséged csak papírra, szalagra és kis gyöngyöcskékre, vagy ilyen kerek 3D matricára. Ajánlom itt is, hogy előbb rajzold meg a gömböt ceruzával majd ragasztgass. Az eredmény gyönyörű.



Ezek lettek volna az üdvözlőkártya ötletek. Szerintem mindegyik nagyon jól néz ki, és ha csak ennyit adsz valakinek, már az is rengeteget jelenthet a másiknak, hiszen ilyen csak egy van, mivel mindegyik egyedi. Mindegyikbe beleviheted a saját kreativitásodat. Bevallom jó volt már elhagyni a kajás témát, mert minden betűnél éhes lettem :D A jövőhetet pedig nagyon várjátok, mert keddtől mindenféle kreatív ajándékötleteket hozok nektek. 


Jó karácsonyi várakozást!:) 
       XOXO


(Következő bejegyzés: 2016. december 12.) 





Szeretnél látni a blogon egy általad írt bejegyzést? Légy vendégíró! A részletekért olvasd el a bejegyzést. 

You Might Also Like

0 megjegyzés