Ez történt idén....2016

Sziasztok!



Boldog új évet mindenkinek! Csütörtökön már elbúcsúztattuk az évet, a tavalyi 50 legjobb dal meghallgatásával. Tegnap hivatalosan is vége lett 2016-nak. Ma pedig a bloggal történtek összegzésén van a sor. Szóval ha kíváncsi vagy mik történtek idén a bloggal, akkor olvass tovább. 




1) Kinézet

Idén a blognak összesen négy kinézete volt. Ezek közül volt ami tovább, volt ami rövidebb idei tartott. A 2015-ös évet karácsonyi kinézettel fejeztük be, ezért januártól kezdve kellett az új kinézet. Ami nem más volt, mint szürke alapon egy csomó csomó zenével kapcsolatos kép. Eléggé hasonlított az első fejléchez, de azért mégis más volt. 



Ez után március környékén egy teljesen új köntösbe öltözött az oldal, amiről teljes képem sajnos nincs, viszont ami a legnagyobb változást adta, az az volt, hogy a Blogspot Egyszerű sablonjáról átváltottam a Magazin sablonra. Ennek értelmében külön fejlécet nem tudtam beállítani, a háttér, pedig egy egyszerű lilás kép volt. Pontosan ez:



Ezt elég sokáig bírtam. Konkrétan júliusig, amikor is ismét visszatértem az Egyszerű sablonhoz, egy szürkés hátteret állítottam be. Konkrétan alig láthatót, a fejléc pedig ez lett ideiglenesen. Mivel ekkor egy nagyon nagy átalakuláson ment át a blog. Erről még egy bejegyzést is készítettem, amit ide kattintva tudtok elolvasni. 


Majd mivel tudtam, hogy ez csak egy ideiglenes állapot. Bármennyire is meg voltam elégedve a kinézettel, úgy döntöttem szakítok a Blogspot sablonjaival, és egy teljesen újat vezetek be. Így értünk el a mai kinézethez. Ezzel a fejléccel, amit imádok:
És ezzel a kinézettel, ezzel a mozgó dobozzal, amit szintén imádok. 

(Nézzétek el, a kép mai) 



2) Szülinap

A legnagyobb esemény számomra idén, a blog első születésnapja volt, amelynek keretében augusztus első hetében minden egyes nap kaptatok tőlem különböző bejegyzéseket. Ezzel megünnepelve ezt a jeles alkalmat.  Ezeket a bejegyzéseket ide kattintva akár vissza is nézheted. 


3) Blogmas

Mivel nagyon belejöttem a folyamatos blogolásba, és abba, hogy néha kicsit a blog és a saját magam komfortzónájából kilépek. Egész decemberben több-kevesebb sikerrel minden egyes nap kaptatok tőlem 1-1 karácsonyi témájú bejegyzést. Kivétel volt a hétfő és a csütörtök, amikor a szokásos zenei témájú bejegyzéseket olvashattátok. Bevallom nagyon nehéz volt. És kisebb szívinfarktust kaptam, amikor láttam, hogy a második héten nem tettem közzé egyetlen egy bejegyzést sem, mivel figyelmetlen voltam és privátra állítottam a blogot. Így egy hétig lényegében bezártam. Ezen kívül tényleg nagyon nehéz volt számomra olyan bejegyzéseket hozni, amit még valószínűleg élveztek is. Ez idő alatt egyébként eléggé szűkszavú lettem. Köszönhetően a "Csináld magad" bejegyzéseknek, ahol mindenhova kb csak 3 mondatot kellett írnom. De egyébként hatalmas élmény volt az egész, és az biztos, hogy jövőre is lesz ilyen, vadonatúj bejegyzésekkel. 
A kedvencem pedig majdnem el is felejtettem. A folyamatos képek, itt mondjuk az második nap képét rakom be, de ez az alap sablon a szerelmem lett erre a blogmasra. szóval szerelmes lettem egy általam készített képbe. Vicces. 


A másik pedig, a közös visszaszámlálások képe, hogy hány nap van még karácsonyig. 


4) Bejegyzések

Az előző két eseménynek hátra beindult a bejegyzésdömping. Így a 2016-os évben összesen 134 bejegyzést tettem közzé. Ebből 53 volt zeneajánló, 18 toplistás, 12 kedvences, 16 díjátadó, 5 szülinapos és 24 blogmas bejegyzés volt. A legtermékenyebb hónap értelem szerűen a december volt, ahol 26 bejegyzés került ki a kezem alól összesen. A második helyen augusztus van 15 bejegyzéssel a szülinapozásnak hála. A harmadik helyen pedig szeptember 11 bejegyzéssel. Az év legnézettebb bejegyzése a májusi Faded zeneajánló 528 megtekintéssel. Összességében az első pedig a 2015-ös Cake By The Ocean bejegyzés van az élen, 1981 megtekintéssel. Azért valljuk be, ezt nehéz lekörözni. De a számokról kicsit később beszélünk. 


5) Vendégíró

A változások szelével megérkezett a vendégírás lehetősége is. Ami nem más, mint hogy cserebejegyzéseket írunk egymás blogjára néhány bloggerrel. Erről bővebben itt olvashattok. Ennek hála már 3 bejegyzést kaphattatok vendégírótól és én is 3 blogger blogjára írhattam teljesen más témájú bejegyzés, amiket be kell hogy valljak, imádtam. 


6) Látogatók 

És igen, elértünk a számokhoz is, ami azért a kedvencem még mindig, mert hatalmas meglepetést okoz. De még mindig tartom magamat ahhoz, hogy nekem nem csak a nézettség fontos. Hiszen élvezem a bejegyzések készítését. Na de nézzük is. 40.391 alkalommal kattintottak rá a blogomra idén. A bűvös 10.000-et február 16.-án értük el, majd áprilisban jött a 20, júniusban a 30, októberben pedig a 40 ezer. Most pedig 46.364 megtekintésnél járunk összesen. Szóval közel az 50.000 is. A blog márciusban volt a legnépszerűbb ekkor összesen 6418 megtekintést mutat a statisztika. Ami számomra hihetetlen. 
Valamint 8 rendszeres olvasóval is bővültünk, és remélem ők még mindig itt vannak. És köszönöm a folyamatos figyelést :) 


Ennyi lett volna idén a visszatekintés. Azt hiszem ismét egy nagyon jó éven vagyunk túl. És várom mit hoz 2017. Bár még nincs kidolgozva, sőt kigondolva sem de tuti hogy 2017 még nagyon sok érdekes és izgalmas bejegyzést fog szülni. 

Ha kíváncsiak vagytok hol tartottam tavaly, akkor ide kattintva meg tudjátok nézni. 


Zenékben gazdag napot!:) 
          XOXO


(Következő bejegyzés: 2017. január 2) 

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Gratulálok a sikeres blog-évedhez! Remélem a 2017-es éved is ilyen sikeres lesz, és még sokat olvashatunk tőled! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Igyekszem minél érdekesebb bejegyzéseket hozni. Boldog új évet!

      Törlés