Rendhagyó bejegyzés: Abszolút sokk - Pretty Little Liars Summer Finale -

Sziasztok!




Először is előre szólni akarok, hogy ez a Pretty Little Liars félévad záró epizódjával kapcsolatos bejegyzés lesz. Kiderül benne ki A, red coat, a fekete özvegy, miért halt meg Toby anyukája, ki ütötte le Alisont és ki ölte meg Bethanyt. Viszont aki még nem látta végig az nagyon vigyázzon,mert -ahogy már mondtam- SPOILERrel van tele a bejegyzés.




Tehát akkor. Szándékosan fent maradtam kedd éjszaka, hogy megnézzem az utolsó részt. Úgy éreztem nem tudok várni szerda délutánig, valamint addigra úgyis egy csomó helyen ész nélkül Spoilereznek és nem lesz meg az a meglepődés. Tehát ébren maradtam hajnal 2-ig, sajnos a live stream-ek eléggé le voltak terhelve így eléggé akadozott az adás. Sokszor megállt, ezért pontosan nem is tudom még leírni hogy A miért tette a lányokkal azokat, amit. Ahogy elnéztem a netet egész nap csak a pll körül forgott minden. A Snapchat, az Instagram, a Twitter és a Facebook is. Egy oldal is készült, ahol minden 100.000. FaceToFace tweet-nél kiraktak egy nyomot A-ről, amik a következők:


  1. Fel fogod ismerni A-t, miután lelepleződött
  2. 50 év alatti
  3. A hazugok látták már maszk nélkül
  4. Nem volt benne minden epizódban
  5. Nem egy szülő
  6. Sok álruhája van
  7. Nem az egyik hazug
  8. Rosewoodban élt
  9. Közvetlen kapcsolata volt Alisonnal és a hazugokkal
  10. Csak egy segítője van
  11. Egy olyan személy akinek motivációit megkérdőjelezted
  12. Láttuk már hazudni
  13. Tett már rosszat és jót is a hazugokkal
  14. Magasabb mint Aria
Ezen nyomok ismeretében azonban még mindig elég széles a kör, ám este 2:15-perc körül fény derült az igazságra

*SPOILER*SPOILER*SPOILER*SPOILER*SPOILER*SPOILER*SPOILER*SPOILER*




Legnagyobb meglepetésemre nem egy férfi volt A, hanem egy nő. Ez a nő pedig nem más, mint.......Cece. Igen. Cece A, vagyis Cece Charles/Chalie/Charlotte. Rengeteg teóriát olvastam arról hogy A azért került a Radleybe mert lány akart lenni. És ez most be is igazolódott. Ugyanis az ok nem volt más, mint hogy Charles nagyon szeretett lányruhákban lenni, az apja viszont ezt nem fogadta el.  Most pedig.... hogy kerül a képbe Bethany Young1?! Charles nagyon kicsi volt amikor a Radleybe került, az évek alatt összebarátkozott Bethanyval, ám az egyik este lelökte az épület tetejéről Toby anyukáját, és úgy tett mintha mindezt Charles tette volna.Ez által -értelem szerűen - nagyon megutálta Bethanyt, olyannyira hogy képes lett volna megölni. Le akarta ütni egy kődarabbal, de nem őt, hanem Alisont ütötte le.Ezt az anyjuk is látta. Ő is és Mrs D is azt hitte, hogy Alison meghalt, így eltemették élve. Ekkor kiderült, hogy Mona ölte meg Bethany-t. Elég érdekes dolgok. Bár arra még kíváncsi vagyok, hogy ki ölte meg Mrs D-t, mert ugye azt is láthattuk, hogy nem Cece volt. Szóval....még egy kicsit zavaros néhány szál. Ezek után persze még ott van az az egy segítő. Aki nem más,mint a piros kabátos és a fekete özvegy. Ez egy személy. Méghozzá Sara. Na ezen már nem lepődtem meg. Annyira gyanús volt és annyira idegesítő is. Tudtam hogy segít A-nak. Meg miért csak Emily-vel barátkozott? Hát persze hogy azért hogy minél közelebb kerüljenek egymáshoz, "összejöjjenek" és mindent megtudjon. Ezáltal is A egy lépéssel mindig előrébb jár a lányoknál.
Személy szerint én meglepődtem, hogy Cece A, mindenhol mindenki Wren-re tippelt, de ez számomra kivitelezhetetlen volt, örülök hogy egy lány lett A. 

Nektek mi a véleményetek a leleplezésről? Örültök neki, vagy csalódtatok? Fordulatos lett, vagy összecsapott?

Zenékben gazdag napot! ;)
    XOXO

Következő bejegyzés: 2015. augusztus 13.

You Might Also Like

0 megjegyzés