Hétfői zeneajánló: DJ Earworm - Summermash '16

Sziasztok!


Hétfő van, szóval jövök nektek egy újabb zeneajánlóval. Azonban a mai bejegyzés kicsit másabb lesz, mint az eddigiek. Ha meg akarjátok tudni miért, olvassatok tovább. 






Ha megfigyeltétek a címet, talán már rájöttetek miért mondom azt, hogy ez a bejegyzés másabb lesz. Hiszen ma nem egy énekes által előadott dalt hoztam nektek, hanem egy nagyon tehetséges DJ legújabb mashup-ját. Megtalálható benne minden dal, ami a nyáron nagy sláger lesz, és amik eddig is azok voltak. DJ Earworm műveit már régebb óta hallgatom. Nagyon tehetséges és nagyon jól tudja összevágni a különböző dalokat. Személyes kedvencem tőle a 2014-es év végi mashup, de mindegyik nagyon jó. Nem hiszem, hogy olyan nagy népszerűségnek örvend hazánkban. Külföldön ez talán másképp van, viszont ha más mix-ét nem is, a nyárit feltétlen hallgassátok meg. Ebben a szuper négy perces videóban hallhatjuk Zayn hangját, hallhatunk egy részletet a Lush Life-ból, valamint a nagyon népszerű Cake By The Ocean című dal sem maradhatott ki. Ezek mellett természetesen nagyon sok dalt hallhattok még. A teljes listát a bejegyzés végén találhatjátok, amire ha rákattintotok az eredeti dalt is meghallgathatjátok, a szokásos módon. 



Dj Earworm - eredeti nevén Jordan Roseman - egy 34 éves amerikai zenész. Főként mashup-okat készít az adott év nyári slágereiből, vagy év végén az év legnépszerűbb dalaiból. Egyik legnépszerűbb mixe a United State of Pop, amelyet a Billboard év végi 100-as listájának, 25 dalából állított össze. 






A dalt június 17.-én töltötte fel, a hivatalos Youtube oldalára, ami azóta több mint fél milliós megtekintésnél jár. A jó hírt, pedig június 20.-án közölte hivatalos Twitter oldalán.




Official video




A teljes zenei lista pedig a következő:


Beyonce - Formation

Calvin Harris feat. Rihanna - This is what you came for
Chainsmokers Featuring Daya - Don't Let Me Down
DNCE - Cake by the Ocean
Desiigner - Panda
Drake - One Dance
Drake - Summer Sixteen
Fifth Harmony - Work From Home
Flo Rida - My House
G-Eazy feat Bebe Rexha - Me, myself and I
Lukas Graham - 7 Years
Zara Larsson - Lush Life
Zara Larsson & MNEK - Never Forget You
Mike Posner - I took a Pill in Ibiza (SeeB Remix)
Rihanna - Needed Me
Rihanna feat. Drake - Work
Justin Timberlake - Can't Stop The Feeling
Twenty One Pilots - Stressed Out
Zayn - Pillowtalk

Remélem tetszett nektek a mai bejegyzés, annak ellenére, hogy egy kicsit másabb zeneajánlót hoztam, mint szoktam. 

Zenékben gazdag napot!:) 
              XOXO

(Következő bejegyzés: 2016. július 1.) 

Forrás: youtube.com, wikipedia.com

You Might Also Like

0 megjegyzés