Zenekedvelők problémái

Sziasztok!



Ma egy igen vicces bejegyzést hoztam el nektek. Minden zenekedvelőnek meg kell küzdenie jó néhány problémával az élete során. Én ezekből válogattam össze tízet és mutatom be nektek, szóval ha kíváncsiak vagytok és jót akartok nevetni, olvassatok tovább. 





#1
Összegubancolódó fülhallgató

Szerintem nem ismeretlen a szitu. Bármilyen szépen is hajtogatod össze mielőtt betennéd a táskádba vagy a zsebedbe, mire kiveszed mágikus dolog történik és lehetetlenség azonnal kigubancolni. Utána persze szenvedhetsz vele egy csomó ideig, és hiába kérnél segítséget, más is ugyanebben a helyzetben van. 

#2
Feles fülhallgató

Fülhallgató témánál maradva. Biztosan veletek is megesett már, hogy elromlott a fülhallgató egyik fele. Ilyenkor addig használjuk ameddig teljesen el nem romlik. Két oka van ennek, annyira szereted ezt a jelenlegi fülest, hogy biztosan nem veszel egy újat. Vagy ami szerintem sűrűbben előfordul, hogy egyszerűen csak lusta vagy elmenni venni egy másikat, vagy nincs rá pénzed.

#3
Nehezen megtalálható dal

Rengetegszer megtörtént már velem, és rengetegszer írtam már róla a blogon. Sokszor csak hallgatom a rádiót, vagy vásárolok a boltban és megszólal egy zene, ami nagyon tetszik. De a hangzavar miatt nem értem ki rendesen a szöveget, vagy pont amikor már majdnem rájövök mi lehet az, akkor kérik Marikát a kettes kasszához. 

#4
Csak akkor tudsz elkezdeni valamit, ha van hozzá lejátszási listád

Legyen szó pakolásról, takarításról, netán olvasásról vagy tanulásról, mindig kell lennie egy olyan listának ami az adott tevékenységhez illik. Enélkül nem indulhatsz neki a nagy munkának. Nálam ez főleg takarításkor szokott előfordulni. Muszáj táncolnom valamire, miközben csinálom a házi munkát. 

#5
Nem tudsz elmenni a kedvenc bandád/énekes(nő)d koncertjére

Mert nem engednek el. Vagy ami még sűrűbb, hogy nincs pénzed. Lássuk be, egy igazán jó koncert nem 2 forintba kerül. Ráadásul ha nem a fővárosban laksz, akkor még többet kell költened. Számodra minden pénzt megérne, az hogy megvehesd a jegyeket két másodperccel azután, hogy elkezdték árusítani, de egyelten forintod sincs. 

#6
Amikor nem megy ki egy dal a fejedből

Főleg, ha új számodra ez a dal. Folyamatosan ezt énekeled, erre táncolsz, megvan a ritmus a fejedben. A barátaid pedig hülyének néznek, mert nem érzik át azt amin most te mész keresztül. Ez egyébként még idegesítő is lehet, ha olyan zenéről van szó, ami alapjában nem tetszik, de már mindenhol azt hallod. 

#7
Amikor a kedvenc zenéd közben kezd el valaki beszélni
Vagy éppen egy nagyobb társaságban vagy és mindenki akkor kezd bele a mondandójába, amikor a kedvenceid vannak a rádióban. Hiába szólsz nekik, nem veszik észre és folytatják amit elkezdtek. Persze miután lement a dal már senkinek semmi közlendője nincs a másikhoz. 

#8
Amikor megkérdezed valakitől, hogy milyen zenéket szeret és azt mondja: Minden félét

Én személy szerint ettől a falra mászok. A hab a tortán az, amikor megmutatok fél perccel ez után a kijelentése után egy zenét és nem tetszik neki. De mindenféle zenét szeret. KÉREM ne már :D

#9
Amikor rengeteg időt kell várnod egy albumra. 

Azt ugye mind tudjuk, hogy egy album nem 2 perc alatt készül el. Akkor meg főleg nem, ha minőségi műveket akarunk hallani róla. De mégsem tudjuk felfogni, hogy miért nem havonta - fél évente jönnek ki kedvenceink új albumai. Mi már tűkön ülünk, és megbolondulunk ez alatt a hosszú idő alatt. 

#10
Amikor elfelejted, hogy nem vagy egyedül
Ez is elég sokszor megtörtént már velem. Megesik, hogy ha az ember belemerül egy zenébe, vagy csak úgy alapjában elmereng, esetleg annyira megörül a kedvenc zenéjének,hogy megfelejtkezik magáról és fura dolgokat művel. Ez persze a körülötted lévő idegeneknek egyből feltűnik és furán néznek rád. 


Remélem élveztétek ezt a gifekkel tarkított vicces bejegyzést. Rátok mennyi jellemző ezek közül? Rám határozottan több mint a fele. Ha szeretnétek még egy második részét is látni ennek a bejegyzésnek, akkor írjátok meg nekem és szívesen csinálok még, mivel rengeteg olyan probléma van, ami még a mindennapi életben szembejön velünk, zeneimádókkal. 


Zenékben gazdag napot!:) 
      XOXO


(Következő bejegyzés: 2016. augusztus 6.) 


Forrás: giphy.com


Eddigi szülinapos bejegyzések:

You Might Also Like

2 megjegyzés